Una dintre cele mai dificile invataturi pe care trebuie sa le intelegem in viata este ca oamenii nu vor fi la fel de sinceri pe cat incearca sa para si ca nu suntem o prioritate pentru ei, asa cum ne-ar place sa credem.

Ai observat ca tu oferi si oferi constant, doar ca favorurile si actiunile tale sa nu fie recunoscute? Astfel de persoane devin extenuante si nesanatoase pentru tine.

Cu totii trebuie sa cream relatii cu acele persoane care fac din noi o prioritate la fel de des precum incercam si noi sa le prioritizam. Altfel, este cazul sa le spui sa plece.

Iata 13 semne ca ai fost pus pe banca de rezerve de catre persoana care nu te-a privit ca pe o prioritate:

1. Descoperi constant ca minte despre lucruri nesemnificative.

2. Invita mereu alte persoane la evenimente importante sau intruniri.
Stii ca nu esti o optiune, dar nici o prioritate cand nu doreste sa te scoata in public la evenimente mai mari, precum petreceri, nunti sau zile de nastere.
Esti un accesoriu, nu o fiinta importanta.

3. Nu isi aminteste nimic din ce spui cand vorbesti despre lucrurile care ti se intampla in viata.

4. Majoritatea planurilor sunt inventii pe moment.
Iti suna telefonul. Este 11 seara intr-o vineri. Esti pe cale de a te baga in pat dupa o seara linistita acasa, doar cu o carte. „Vrei sa iesim?”
Este un cod pentru ceva si tu stii exact pentru ce. „Nu am putut gasi pe nimeni altcineva, deci am zis sa vorbesc si cu tine, domnisoara Rezerva.” Nu mersi.

5. Observi ca incerci sa ii scuzi comportamentul neadecvat.

Citeste continuarea articolului aici: Mai mult de 10 semne ca esti o optiune, NU o prioritate